A Fitlene® cuidem el nostre entorn i ens comprometem amb ell.

Medi Ambient

Treballem dia a dia per incorporar millores que contribueixin a una cadena de valor responsable mediambientalment.

Fil ecodissenyat: apostem per l’ecodisseny dels nostres fils. Disposem de matèria prima d’origen reciclat i la certificació GRS. No barregem diferents tipus de fibres.

La monomaterialitat i durabilitat dels nostres productes permet allargar-ne la vida útil i les opcions de reutilització i reciclatge al final d’aquesta.

Sense consum d’aigua: gràcies a un procés de tint en massa no fem servir aigua per tenyir del fil.

Residu zero: volem aconseguir el residu zero a la nostra producció, disposem de processos per a la reutilització de les minves de fil, bobines i palets.

Apostem per l'ecodisseny dels nostres fils

Disposem de matèria prima d’origen reciclat

No barregem diferents tipus de fibres

No fem servir aigua per tintar el fil

Residu zero a la nostra producció

Llarga vida útil

Reutilització i reciclatge al final d'aquesta

Econòmic

Invertim en tecnologies per a una major eficiència productiva i donar respostes ràpides al mercat.

Volem ser part d’una cadena de valor compartida i aspirem a ser un proveïdor de fil de proximitat d’aquelles marques que aposten per contribuir al canvi de la indústria tèxtil cap a un model circular.

Social

Col·laborem des
de 2016 amb Aldees Infantils

Estem fermament convençuts de que la creació d’oportunitats per a que la societat pugui fer un canvi en positiu és part de ser una empresa responsable, per això destinem una part dels nostres beneficis a projectes socials. Col·laborem des del 2016 amb Aldees Infantils impulsant diferents programes que donen resposta a les creixents demandes socials a l’àrea d’infància i joventut en risc.

Fitlene també és patrocinador oficial del llibre “Relats Solidaris de l’Esport” promogut pel FC Barcelona. Una iniciativa que recapta fons cada any per a causes humanitàries i organitzacions sense ànim de lucre.

Generem oportunitats